City Hub

Članci

Gradska tržnica

Gradska tržnica

Žepče je oduvijek zbog svog specifičnog položaja (na trasi i raskrižju važnih trgovačkih puteva) uvijek slovilo kao važno trgovačko mjesto.U Žepču se oduvijek trgovalo a samo mjesto trgovanja se vremenom mijenjalo.Današnja lokacija Gradske tržnice datira iz 80-ih godina prošloga vijeka.

Opširnije:Gradska tržnica

Gradska kanalizacija

Odvođenje fekalnih i oborinskih voda je također vrlo značajna djelatnost sa stanovišta održavanja higijenskih uvjeta i zdravlja građana. Samo gradsko područje je pokriveno sa kanalizacijskom mrežom, dok pojedina prigradska i periferna naselja još uvijek nisu riješila ovaj problem.

Opširnije:Gradska kanalizacija

Cjenik usluga

Poštovani korisnici naših usluga, ispod je naš aktualni cjenik.Cijene su bez obračunatog PDV.

Gradsko grijanje

Tragajući za najpovoljnijim rješenjem Komunalno poduzeće je u posljednjih dvadeset (20 ) godina koristilo više varijanti za zagrijavanje grada. Prvo su to bile manje kotlovnice u pojedinim dijelovima grada, zatim jedna kotlovnica locirana u Komunalnom poduzeću u kombinaciji sa malim kotlovnicama u gradu te kao sadašnje rješenje velika kotlovnica u vlasništvu „Krivaja“ Žepče koju je Komunalno poduzeće uzelo u zakup i koristi je već 10-ak godina. Toplovodna mreža se svake godine proširuje i rekonstruira. 

Opširnije:Gradsko grijanje

Vodosnabdijevanje

Vodoopskrba grada Žepča i bližih prigradskih naselja je jedan od najznačajnijih segmenata djelatnosti ovog poduzeća. Vodonabdijevanje se vrši iz 12 izvora pitke vode od kojih su najznačajniji „Ravna Rijeka“, rijeka „Ograina“ i Izvor „Jakovac“. 

Opširnije:Vodosnabdijevanje

Gradska čistoća

Brigu o gradskoj čistoći „Komunalno“ d.o.o.Žepče ostvaruje putem dvije organizacijske jedinice i to: 

  • Čišćenje ulica, javnih površina i briga o zelenilu
  • Sakupljanje i odvoz otpada

Opširnije:Gradska čistoća

Trenutni status vode za piće

MEG Projekt

Online

Imamo 24 gostiju i nema članova online

Preged posjeta