City Hub

Obavijest o završetku sezone grijanja 2019/2020

 

Poštovani korisnici usluga Centralnog grijanja,

obavještavamo Vas da se danas 16.04.2020. godine završava sezona grijanja 2019/2020.

 

Ove godine sezonu grijanja smo produžili za jedan dan, na ime nekoliko kratkih prekida u isporuci grijanja a koje smo imali tijekom grejne sezone.

Ispričavamo se stanarima zgrada "Žepčanke" zbog problema u isporuci toplotne energije koje smo imali početkom grejne sezone a koji su uzeti u obzir prilikom obračuna grijanja za 10. i 11. mjesec 2019. god.

Također ovom prilikom obavještavamo korisnike centralnog grijanja, da će voda biti ispuštena iz instalacija centralnog grijanja u periodu od 01.08.2020. do 01.09.2020. godine.

Molimo sve korisnike centralnog grijanja koji planiraju izvoditi radove na vlastitim instalacijama grijanja, kao i na zajedničkim instalacijama zgrada, da to urade u navedenom periodu jer će nakon toga instalacije biti napunjene i pod tlakom te neće biti moguće izvoditi bilo kakve radove na istim.

Molimo sve naše korisnike koji nisu izmirili svoje obveze za sezonu grijanja da to odmah učine, kako bi mogli izvršiti naše obveze prema dobavljaču uglja. Napominjemo da će oni koji svoje obveze ne budu izvršavali na vrijeme, biti utuženi.

Preged posjeta