Novi detalji naplate parkinga

Tragajući za optimalnim rješenjem vezano za naplatu parkiranja na gradskim parkiralištima, iako Odlukom Općinskog Vijeća Žepče o gradskim parkiralištima nije predviđen nikakav period besplatnog parkiranja, u dogovoru sa nadležnom općinskom službom odlučili smo pružiti mogućnost besplatnog parkiranja na gradskim parkiralištima u trajanju od 10 minuta.

Kontrolor naplate parkinga, nakon utvrđivanja da na parkiranom vozilu nije istaknuta važeća parking karta, fotografirati će vozilo i sačekati 10 minuta, a nakon toga, ukoliko na vozilo u međuvremenu nije istaknuta važeća parking karta, na vozilo postaviti obavijest o počinjenom prekršaju i ponovno fotografirati vozilo i pripremiti podatke za prekršajni nalog.

Nakon toga, dajemo mogućnost za kupovinu dnevne parking karte na parking automatu ili na blagajni poduzeća uz dostavu podatka o reg. broju vozila za koje je dnevna parking karta plaćena. Dnevnu parking kartu i podatak o vozilu je moguće dostaviti izravno kontroloru naplate parkinga, u upravu poduzeća ili poslati fotografiju putem aplikacije viber na broj koji je naveden na obavijesti o počinjenom prekršaju. Tko u tijeku istoga dana plati dnevnu parking kartu i dostavi registarski broj vozila za koje je karta plaćena, neće biti prekršajno gonjen.

Ukoliko dnevna parking karta ne bude plaćena i dostavljen reg. broj vozila, biti će pokrenut postupak izdavanja Prekršajnog naloga.

Prijava kvara

  Pritužba ili upit:

Trenutni status vode za piće

Analiza vode

MEG Projekt

Cjenik usluga

Online

Ko je na web-stranici: 263 gostiju i nema prijavljenih članova

Preged posjeta